Beste Klant en Sympathisant,

Tegenwoordig bevoorraad ik doorheen het land ‘Boeren en Buren’ zelfs met zelfs aardbeien van Wellroy. Als je me dat 10 jaar geleden had voorspeld had ik je gek verklaard. Van moraal veranderen noemde een collega in Sint Lambrechts Woluwe dit en ook veel ‘Buren’ noemen dit niet echt ‘zoals het hoort’ maar ik zie het als een economische moraal. ‘Je dois diminuer mes coutes et je ne conduis pas à bruxelles pour 4 bouteilles de balzamiek. In de zomer kan ik daar weer vers fruit verkopen en dat doet me veel plezier. Ik  kijk er naar uit om de wilde lekkernijen van m’n weideke  ‘de langsteelkes’ en andere beskes daar te kunnen aanbieden.

https://boerenenburen.be/nl-BE

Mijn website is ook herwerkt om mijn producten meer in de kijker te zetten. Het draait er tenslotte om mijn bewaarde oogst aan de man/vrouw te kunnen brengen.

Gisteren en vandaag heb ik mijn laatste ‘Balsem’- tickets gebruikt om 400 potjes Balzamiek Ooh voor verkoops- en promo doeleinden klaar te maken. Balsamico is als azijn het best bekend bij het publiek dus die staan vooraan. Er is de ingekookte stroperige versie zonder suiker en er zijn de Straf Sappen. Dit zijn de goedkopere versies met sapconcentraat van Frambozen met Kruisbessen en Krieken met Fleurs de Sureaux gemengd met 1/3de AppelciderAzijn uit eigen productie en toegevoegde suiker. Ze geven een verrassende twist, buiten supergezond heel lekker en Multi-inzetbaar. Dressing Drink en Dessert. En ja ook Marineren niet vergeten.

Mijn FruitAzijntjes zijn alle geschikt als ‘Therapie’ alla Yakult, u allen zeker beter bekend. Goede bacteriën die we allen een beetje tekort hebben. Mensen drinken niet voor niets veel Kombucha en andere gefermenteerde drankjes, het zijn dus levende fruitige appelciderazijntjes, die dagelijks in een glas met water gedronken wordt. Ik persoonlijk maak liever een vinaigrette of als je het dan toch wil drinken, met appelsap of tonic bijv. maar daarvoor zijn de Straf Sappen dan weer de koning van de smaak. Op een Markt valt de helft van mijn klanten voor mijn mocktailtje dat aangeboden wordt. Het niet mogen proeven is een ware beproeving voor mijn zaak, gelukkig kennen velen mijn product al.

https://merwt.be/

Want dit weekend is er weer  ‘Merwt’ en dit twee dagen lang, wat een feest met zoveel aantrekkelijke standjes. Een knappe markt, aan het oude gerechtsgebouw in Hasselt waar ik vorig jaar een Topdag had ! Allen daarheen  … !!

https://www.facebook.com/uitinhasselt/posts/3936275963063582?notif_id=1607349478473209&notif_t=page_highlights&ref=notif

Voor mensen uit de kanten van Landen is er op zaterdag ‘Markt in’t Park’. Omdat Merwt zo goed is kan ik er niet naartoe maar ook daar is een mooi kader voorhanden. 12 januari zal ik er alleszins zijn.

https://www.facebook.com/events/237446907627835?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22mechanism%22%3A%22search_results%22%2C%22surface%22%3A%22search%22%7D]%7D

Koopjes op zaterdag en zondag op de havermarkt, tot 33% Korting

Helder

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.