Ik bezoek nu de betere restaurants om mijn producten aan de man/vrouw te brengen – dit brengt mij opnieuw in een experimentele fase, de leukste 🙂

Naast de idee weer azijn op basis van verschillende appels apart te maken dienen de wildere elementen in mijn wildeweidje zich aan, hondsroos in dit geval

150g rozenblaadjes : een uurtje plukken

Ik heb nog wat perenwijnvlierazijn in de kelder staan – Dat lijkt mij een goede combinatie – Aan dit product wordt ook wat witte wijn toegevoegd en het toeval is dat er 35 liter Haspengouwse Wijn aanwezig is – Muller Thurgau voor de kenners onder ons.

mooie kiekjes in de wilde wei trekken is niet moeilijk :-))

Dit wordt dus Rozen-Appelcider-Azijn – Joepie !

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.