dit ticket is 20 maanden oud

5cl – Balsamico  appel druif  –  ingekookt product – ondertussen Zes jaar oud – Zonder suiker :
Ik maak dit met appel en druif maar je kan het in principe met ieder fruit doen. Deze Balsamico wordt in principe nooit meer slecht. Je kan het laten uitdrogen en dan kan je dat koekje raspen.

Fruitige en gesuikerde Balsamico, voorheen Straf Sap

In principe kan je ‘Straf Sap’ vergelijken met de goedkopere balsamico’s waarin niet alleen azijn maar ook suiker of een andere zoetstof aan toegevoegd wordt. In Engeland heet wat ik maak ‘Shrub’ maar hier zijn azijnsiropen niet zo bekend. Daarom noem ik het Straf Sap vanaf nu Balsamico

Ik heb 8 smaken van Balsamico

1. Framboos Kruisbes : voorlopig heb ik nog een aantal ticketten van Framboos Kroezel en Braam. Van zodra deze op zijn, ga ik terug naar de eerste versie zonder de braam. Framboos kruisbes is ook een lekkere combinatie voor confituur.
2. Vlierbloesemsiroop met zure Krieken de helft van de suikers wordt ingeruild met diksap van kersen

Twee Excellente smaken die uw papillen doen trillen in een ongewone doch twistige cok- of moktail maar ook in een zomersalade die met een kleine toevoeging volop fruitig smaken zal.  Deze saus kan u echter ook prima op de Banana Split smullen.

In de allereerste winkel waar ik ooit was om flesjes te kopen kwam ik dit product tegen in een prachtige promotiestand van de heer Berner met misschien wel duizend producten en dit prachtige goed stond er tussen. Een vriendin met winkel neemt me mee naar een winkel in onvoorstelbaar Venlo en ik doe daar een verrukkend gruwelijke ontdekking : een flesje met het product dat ik nog niemand had weten maken.

Later brengt een andere kennis een artikel mee uit Engeland over het populairste drankje aldaar in 2017 of daarrond : “Shrub” !   In Antwerpen verkocht een collega het ook Braam – Lavendel, heerlijk. Ik vind het een Straf Sap omdat het zeer smaakvol, voldoende zoet en toch heel gezond is. je kan er vele kanten mee op. Dat is veelzijdig/ fantastisch.

Deze twee smaken heb ik aangevuld met zes andere Balsamico’s

  • 3. Immunity – Cassis Vlierbes – Hoestsiroop
  • 4. Roos Framboos
  • 5. Sleedoorn framboos
  • 6. Zwarte Framboos Framboos
  • 7. Moerbei Braam
  • 8. Meidoorn Rode Bes Framboos
Rozenbottelsiroop naast lekker boordevol Vitamine C

1 Reactie

  1. ik vind het “straf sap” zeer lekker als drankje, bv. gemixt met tonic maar ook als dressing voor de zomerse toets in mijn slaatje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.